TOČENE PIVE

SVIJETLO LAGER -MUNCHNER HELL – Alc 4,9%

Svrstava se među osnove prehrane u Bavarskoj,bistro i neizmjerno pitko pivo:blago elegantnog okusa slada sa laganom slatkočom te odjekom lagane note hmelja.

PAULANER HEFE WEISSBIER – ALC.5,5%

Broj 1. pšenično pivo u Njemačkoj i jedan od najvećih svjetskih favorita. Paulaner je Njemačka pivovara koja vuče korjene iz 1634. radi se o pšeničnom pivu u njemačkom stilu. “Hefe-weizen” znači kvasac,a weizen je pšenica – pšenično pivo s kvascom (Mit hefe). Upravo kvasac daje pšeničnim pivima taj jedinstven ciderast i cvjetni okus banane, limuna, vanilije, klinčića. Stil, vrsta: German Hefeweizen Podrijetlo: Njemačka, Minhen Pivovara: Paulaner Brauerei Alkohol: 5,5 %

REBEL DARK – TAMNO LAGER PIVO 4,8 %

Pivovara Havličkuv Brod dobila je dozvolu proizvodnje piva još u 14. stoljeću. Gradska pivovara osnovana je 1834. godine, a njena suvremena povijest i moderna proizvodnja piva idu od kraja 19. stoljeća. Proizvodnja piva obavlja se isključivo tradicionalnim načinom. U proizvodnji se koriste samo češki sastojci proizvedeni u vlastitoj pivovari iz zrna dobivenih od regionalnih poljoprivrednika, pri čemu se najčešće koristi Saaz hmelj. Tamno Lager – Pivo sa slatkim okusom i blagom gorčinom. Pivo je više puta nagrađivano na najprestižnijim natjecanjima.

FLAŠIRANE PIVE

HACKER-PSCHOOR MUNICH GOLD – 5,5% Alk.

UNATOČ BOGATOM OKUSU,PIVO JE BLAGO,ISPREPLETENO NOTOM GORČINE I PIKANTNIM AROMAMA JEČAM IZ ŠVAPSKE VISORAVNI I GORNJE FALAČKE SU IZVRSNI ZA IZRADU OVOG BEZVREMENSKOG KLASIKA.

HACKER-PSCHOOR KELLERBIER ANNO 1417 – 5,5% Alk.

KREMASTI I PJENUŠAVO – TIPIČNO NEFILTRIRANO PIVO,SPOJ AROME KARAMELE,MEDA I ŠLJIVA DOPUNJUJU I NAGLAŠAVAJU PUNOĆU HMELJA, DOK AROMA JABUKE I GREJPA OVOM PIVU DAJU VOĆNU NOTU SVJEŽINE.

HACKER-PSCHOOR HEFE WEISSE – 5,5% Alk.

TRADICIONALNO PŠENIČNO PIVO PREKRASNO OSVJEŽENJE VOĆNO CITRUSNIH NOTA,LAGANA SLATKOĆA BANANA I MEDA KOJA SE SPAJA SA LAGANOM PIKANTNOM MUŠKATNOM NOTOM.PŠENICA IZ CHAMPAGNE I POSEBNO ODABRANI HMELJ IZ HALLERTAUA. PRAVA RAPSODIJA OKUSA

PAULANER SALVATOR – 7,9% Alk.

PRAOTAC SVIH JAKIH PIVA Sa ovom pivom započinje naša duga povijest i priča o jakom pivu u Bavarskoj,kojeg su otkrili franjevci reda Sv.Franje Paulskog.Salvator proizvodimo već preko 375g po naslijeđenoj recepturi koju sa svakom novom godinom dodatno oplemjenjujemo Pjena boje karamele,kestenjasto smeđa boja piva uzavodljivoj kombinaciji arome čokolade – pun i intezivan okus. Često kopiran,nikad uspješno!

PAULANER HEFE WEISSBIER – ALC.5,5%

IKONA MEĐU PŠENIČNIM PIVIMA BROJ JEDAN U NJEMAČKOJ I MEĐU NAJOMILJENIJIMA PIVIMA U SVIJETU NEFILTRIRANO,NJEŽNO ZLATNO U ČAŠI ISPOD BOGATE ČVRSTE PJENE. TO JE ZAISTA TIPIČNO PIVO BAVARSKIH PIVSKIH VRTOVA KOJE ZBLIŽAVA LJUDE DILJEM SVIJETA.

PAULANER RADLER NATUR – 2,5% Alk.

Bilo da se opuštate u društvu prijatelja ili trebate osvježenje na putu – Natur Radler je idealno društvo !!! Zbog savršene kombinacije ukusnog bavarskog svijetlog piva i gaziranog bezalkoholnog pića okusa limuna, Paulaner Natur Radler je istovremeno osvježavajuće i voćno, ali ne previše slatko piće. Proizvedeno je od 100% prirodnih sastojaka i ima svega 2,5 % alkoholnog udjela.

KOZEL DARK TAMNO PIVO – 3,8% Alk.

Kozel Dark tamno pivo karakterizira karamelizirani tamni slad, meka čista voda iz vlastitih bunara, najkvalitetniji češki hmelj i specifični kvasac koji daju ovom pivu jedinstvenu rubin boju, slatki okus i pitkost zahvaljujući kojoj se cijeni u cijelom svijetu.

KOZEL PREMIUM SVIJETLI LAGER – 4,6 Alk.

Kozel Premium je najpopularnije češko pivo na svijetu! Kozel Premium izrađen je od tri odabrana slada i aromatičnog češkog hmelja Premiant za dobro uravnotežen okus,dobru gorčinu i punog okusa.