TOČENE PIVE

SVIJETLO LAGER -MUNCHNER HELL – Alc 4,9%

Svrstava se među osnove prehrane u Bavarskoj,bistro i neizmjerno pitko pivo:blago elegantnog okusa slada sa laganom slatkočom te odjekom lagane note hmelja.

PAULANER HEFE WEISSBIER – ALC.5,5%

Broj 1. pšenično pivo u Njemačkoj i jedan od najvećih svjetskih favorita. Paulaner je Njemačka pivovara koja vuče korjene iz 1634. radi se o pšeničnom pivu u njemačkom stilu. “Hefe-weizen” znači kvasac,a weizen je pšenica – pšenično pivo s kvascom (Mit hefe). Upravo kvasac daje pšeničnim pivima taj jedinstven ciderast i cvjetni okus banane, limuna, vanilije, klinčića. Stil, vrsta: German Hefeweizen Podrijetlo: Njemačka, Minhen Pivovara: Paulaner Brauerei Alkohol: 5,5 %

REBEL DARK – TAMNO LAGER PIVO 4,8 %

Pivovara Havličkuv Brod dobila je dozvolu proizvodnje piva još u 14. stoljeću. Gradska pivovara osnovana je 1834. godine, a njena suvremena povijest i moderna proizvodnja piva idu od kraja 19. stoljeća. Proizvodnja piva obavlja se isključivo tradicionalnim načinom. U proizvodnji se koriste samo češki sastojci proizvedeni u vlastitoj pivovari iz zrna dobivenih od regionalnih poljoprivrednika, pri čemu se najčešće koristi Saaz hmelj. Tamno Lager – Pivo sa slatkim okusom i blagom gorčinom. Pivo je više puta nagrađivano na najprestižnijim natjecanjima.

FLAŠIRANE PIVE

PAULANER OKTOBERFEST – ALC.6,0%

Od 1818.g za vrijeme Oktoberfesta proizvodimo nefermentirano posebno pivo koje je najomiljenije pivo Oktoberfesta i prava institucija Munchena.Okusom savršen omjer hmelja i snažnog okusa slada,svečano,punog okusa i pitko.

PAULANER MUNCHNER HELL – Alc 4,9%

Svrstava se među osnove prehrane u Bavarskoj,bistro i neizmjerno pitko pivo:blago elegantnog okusa slada sa laganom slatkočom te odjekom lagane note hmelja.

PAULANER HEFE-WEISSBIER DUNKEL

Kestenjasto smeđe ječmeno otkriće. Lagane note čokolade i kakaa spaja se s puninom okusa pšeničnog slada i pikantnim aromama. Ovo pivo je snažno,jako,konkretno a ipak blago i pitko. Izvrsno ide uz gulaš od divljaći ili štrudlom od sira. Jedno pivo kao vino,samo puno bolje..

PAULANER SALVATOR – 7,9% Alk.

PRAOTAC SVIH JAKIH PIVA Sa ovom pivom započinje naša duga povijest i priča o jakom pivu u Bavarskoj,kojeg su otkrili franjevci reda Sv.Franje Paulskog.Salvator proizvodimo već preko 375g po naslijeđenoj recepturi koju sa svakom novom godinom dodatno oplemjenjujemo Pjena boje karamele,kestenjasto smeđa boja piva uzavodljivoj kombinaciji arome čokolade – pun i intezivan okus. Često kopiran,nikad uspješno!

PAULANER HEFE WEISSBIER – ALC.5,5%

IKONA MEĐU PŠENIČNIM PIVIMA BROJ JEDAN U NJEMAČKOJ I MEĐU NAJOMILJENIJIMA PIVIMA U SVIJETU NEFILTRIRANO,NJEŽNO ZLATNO U ČAŠI ISPOD BOGATE ČVRSTE PJENE. TO JE ZAISTA TIPIČNO PIVO BAVARSKIH PIVSKIH VRTOVA KOJE ZBLIŽAVA LJUDE DILJEM SVIJETA.

PAULANER RADLER NATUR – 2,5% Alk.

Bilo da se opuštate u društvu prijatelja ili trebate osvježenje na putu – Natur Radler je idealno društvo !!! Zbog savršene kombinacije ukusnog bavarskog svijetlog piva i gaziranog bezalkoholnog pića okusa limuna, Paulaner Natur Radler je istovremeno osvježavajuće i voćno, ali ne previše slatko piće. Proizvedeno je od 100% prirodnih sastojaka i ima svega 2,5 % alkoholnog udjela.

PAULANER HEFE-WEISSBIER 0,0%ALC. BEZALKOHOLNO

Sadrži manje kalorija nego pola čaše soka od jabuke! Iako sadrži samo 100kcal na pola litre,naše pivo okusom je jednako svom veliko bratu.Sadrži folnu kiselinu,minerale i vitamin B12. Izuzetan izbor nakon treninga.

PULFER LANDSKY Session India Pale Ale -ALC.4,50%

Ovo pivo napravljeno je u čast jednoj od najfascinantnijih osoba u zagrebačkoj povijesti – prvoj ženskoj ZET kondukterki Pauli Landsky. Istovremeno izuzetno dominantnih citrusno-voćnih aroma te nevjerojatno pitkih karakteristika.

PULFER ZIHER PALE ALE – ALC.5,2%

Naš klasik svijetlo je ale pivo, vrlo pitko, ugodne gorčine te savršenog balansa laganih citrusnih aroma i blagog karamelnog okusa

ZLATNI MEDVJED PILSNER – ALC.4,4%

Svijetli lager zlatnožute boje, osvježavajućeg okusa i arome s ugodnom gorčinom. Ovaj klasični pilsner predstavlja najbolje od svijetlih lagera. Kako bi dobio pun i bogat okus, Zlatni medvjed odleži dugo prije nego što je spreman za konzumaciju. Nefiltrirana, bez konzervansa i surogata, pripremljena od najboljih prirodnih sastojaka

VELEBITSKO SVIJETLO – ALC.5,0%

Proizvedena na prirodnoj izvorskoj vodi koja izvire u podnožju Velebita. Voda se crpi s izvora Ričina koji se nalazi u srcu Velebita na oko 700 m nadmorske visine i smatra se jednom od najkvalitetnijih pivarskih voda u Europi.