Iz jelovnika

Gulas od divljaci
70,-

GULAŠ OD DIVLJAČI

Meso jelena i divlje svinje na saft sa širokim rezancima

75,-

PURICA SA MLINCIMA

Tradicionalno jelo zagorske kuhinje

65,-

POHANA PILETINA

Pohani pileći file 2kom.sa pomfritom

20,-

JUHA

Bistra kokošja juha sa griz knedlima

42,-

GRAH S KOBASICOM

Sa domačom češnjovkom

32,-

GRAH S RIČETOM

Grah varivo kuhano sa ričetom(ječmena kaša) bez mesa

52,-

LOVAČKI GULAŠ

Tri vrste mesa sa krumpirom,na žlicu

56,-

ČEŠNJOVKE

Kobasice češnjovke (par) sa restanim krumpirom i kiselim zeljem

65,-

BUNCEK

Kuhani buncek sa restanim krumpirom i kiselim zeljem

56,-

KRVAVICE

Krvavice sa restanim krumpirom i kiselim zeljem

65,-

SVINJSKO PEČENJE

Sv.pečenje sa restanim krumpirom i kiselim zeljem

58,-

SARMA

Sarma (mljeveno meso od buta junetina/svinjetina)sa restanim krumpirom

16,-

ŠTRUDLA OD VIŠNJE

16,-

ŠTRUDLA OD SIRA

16,-

ŠTRUDLA OD JABUKA

18,-

ORAHNJAČA

18,-

MAKOVNJAČA